OM PROVSVARET

Tester och kunskap av högsta kvalitet.

 

OM PROVSVARET

Tester och kunskap av hösta kvalitet

Vi ger dig svar

Provsvaret är ett svenskägt företag beläget i e handelsstaden Borås. Sedan uppstarten 2017 har vi distribuerat produkter som fokuserar på inre och yttre nytta till privatpersoner, företag och offentliga myndigheter runt om i Norden. 

Tack vare vår kompetenta personal och höga produkttillgänglighet har vi idag Skandinaviens största utbud av hälsotester för privatpersoner och yrkessamma. Detta är något vi ser som ett stort ansvar. 

Därför jobbar vi dagligen med att kunna leverera ett relevant, högkvalitativt och CE-certifierat sortiment med både snabbtester och drogtester till bra priser. 

Tid, energi och oro kan ofta stå i vägen för en bra hälsa. Öka ditt välbefinnande och ta tag i det som åsidosatts. Genom att testa dig hemma undviker du långa vårdköer, väntetider och oron som kommer därtill. 

Du bidrar istället till en bättre folkhälsa och gör nytta, både för dig själv, och samhället. Tack vare våra snabbtester kan du ta del av viktig kunskap kring din eller någon i din närhets hälsa på ett enkelt och säkert sätt.

För oss är det därför viktigt att våra produkter levereras snabbt, smidigt och diskret. Därför
har du som kund möjlighet att välja bland flera säkra betalsätt samt få ditt paket levererat
hem, direkt i brevlådan.